De ‘Indoor Automatic Laser’ bedoeld voor veeteelt gehouden in stallen.

     
 
Specificatie
Kleur Laser : groen
Voltage : 12v adapter mee geleverd
Draai hoek horizontaal : 180 graden
Draai hoek vertikaal : 150 graden
Interval : 15 minuten
In bedrijf : instelbaar m.b.v. mee geleverde tijdklok
Bedrijfs temperatuur : 5 - 40 graden
€ 1975,=
       
             
     
Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.
Of de vraag stellen door
middel van het tabblad
contact.
 
 
Interesse in het systeem?
We horen graag van u.
             
       


De ‘Indoor Automatic Laser’ is met een mee geleverde steun aan de wand te bevestigen en werkt door middel van een 12v adapter op 230v.

Het is mogelijk om één sector in te stellen waar de laserbundel niet schijnt. Deze sector kan u gebruiken om te voorkomen dat de bundel naar buiten treed. Denk bijvoorbeeld aan grote deuren die open kunnen staan.

       

Effectiviteit:

De effectiviteit is zeer hoog, de dieren ervaren de laser als een directe bedreiging en vertrekken uit het bereik van het apparaat, tevens beschouwen de dieren deze omgeving als niet veilig en keren tijdens gebruik niet meer terug, andere dieren die niet eerder in het bereik van de laser zijn geweest geven soms de indruk dat het steeds weer de zelfde dieren zijn. 
De effectiviteit van de laser is bij zonnig weer 250 meter, tot 2100 meter bij donker.

   
     
Werking:

De laserbundel beschijnt in uw schuur zowel het plafond waar de vogels op de spanten zitten als de vloer en wanden. De laserbundel kan omhoog en naar beneden en van links naar rechts.

De ‘Indoor Automatic Laser’ draait zijn vooraf ingesteld patroon en wacht vervolgens 15 minuten en start opnieuw het vooraf ingestelde patroon. U kunt met de mee geleverde tijdklok zelf instellen van wanneer tot wanneer de ‘Indoor Automatic Laser’ moet werken. Bijvoorbeeld van 08:00 tot 17:00